Опубліковано збірник матеріалів VIІ всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю
«СТВОРЕННЯ, ОХОРОНА, ЗАХИСТ І КОМЕРЦІАЛІЗАЦІЯ ОБ’ЄКТІВ ПРАВА ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ»
Присвячено Міжнародному дню інтелектуальної власності, м. Київ, 26 квітня 2024 р.

Опубліковано матеріали доповідей, у яких розглянуто актуальні питання створення, охорони, захисту та комерціалізації об’єктів права інтелектуальної власності.
Рекомендовано науковцям, державним службовцям, практикуючим фахівцям у сфері інтелектуальної власності, юристам, викладачам, студентам та аспірантам, а також усім, хто цікавиться актуальними та потенційними тенденціями і проблемами створення, охорони та захисту об’єктів інтелектуальної власності в сучасних умовах.
У конференції взяли участь провідні експерти та вчені наукових установ і закладів освіти, представники зацікавлених державних органів і громадських організацій, практикуючі фахівці, молоді вчені та студенти. Варто відзначити значну кількість гостей – учасників конференції, які відвідали конференцію без доповідей і публікації матеріалів та брали участь в дискусіях.
Матеріали подано в авторській редакції. Оргкомітет конференції не несе відповідальність за зміст тез, джерела використаної авторами інформації, достовірність даних, точність наведених цитат. Публікація матеріалів в цьому збірнику не означає, що оргкомітет підтримує чи не підтримує думку авторів. Збірник матеріалів розміщений за сайті конференції «Створення, охорона, захист і комерціалізація об’єктів права інтелектуальної власності» (Open Journal System): http://cpdcipr.kpi.ua/