Щиро вітаємо колектив авторів та нашого колегу, викладача кафедри конструювання машин, Віце-президента Національної АН вищої освіти України, професора, доктора технічних наук Кузнєцова Юрія Миколайовича з отриманням  нагороди: «диплом І місце. Кузнєцов Ю.М., Поліщук М.М. Крокуючий мобільний робот Кузнєцова-Поліщука № 121432 від 25.05.2020р.» з номінації «Патенти на винахід» в конкурсі на краще видання 2021 року, якій відбувся 16 листопада 2021 року в  місті Київ.

У 2021 році на конкурс, який щорічно проводить Національна академія наук вищої освіти України, незважаючи на складну економічну та епідеміологічну ситуацію надійшло 44 робіт з різних номінацій серед яких: монографій – 7, підручників – 7, навчальних посібників – 18, довідкової літератури – 2; 2 цикл наукових праць – 1; художньої літератури – 1 ; статей, опублікованих у виданнях, які входять до наукометричних баз Scopus, Web of Science тощо – 5; патентів на винахід – 3.

Журі у складі академіків: Табачнікова С.І., Процюка Р.Г., Вороб’я П.А., Біляєвої О.О., Дейнеги І.І., Зябліцева С.В., Мойсеєнко В.О., Пузіка С.О.

Категорія: