Оголошено черговий набір на курси підготовки Спільного навчально-наукового центру НТУУ «КПІ» – Прогрестех-Україна «Основи конструювання авіаційної техніки» – Весна 2016.

Програма курсів передбачає ознайомлення слухачів з конструкцією літаків, з методами оцінки міцності елементів авіаційних конструкцій, основами аеродинаміки. Також в рамках підготовки вивчатимуться сучасні програмні продукти для вирішення задач автоматизованого проектування конструкцій та їх аналізу. Термін навчання – 3 місяці. Заняття проходитимуть після 16-00 двічі-тричі на тиждень.

По закінченню навчання слухачі курсів отримують відповідний сертифікат та при успішному заліковому тестуванні випускникам буде запропоновано інженерну посаду в компанії «Progresstech-Ukraine». Навчання безкоштовне.

Початок занять у квітні 2016 р. Місце проведення занять – НТУУ «КПІ» (м. Київ).

Набір у групу навчання відбувається за попередніми заявками на конкурсній основі. Заявки приймаються від студентів останнього курсу навчання. Також до участі у конкурсі запрошуються всі зацікавлені випускники вищих навчальних технічних закладів.

Конкурсний відбір слухачів курсів відбудеться наприкінці березня 2016 р. за результатами тестування з опору матеріалів та англійської мови.

Термін подачі заявок – 21 березня 2016 р. Online форма заявки знаходиться за посиланням http://goo.gl/forms/Et6rZpYcxI.

Довідки за телефоном: 044-594-56-61 або email: center.mmi@kpi.ua.

Категорія: