Друзі!

За першу добу від першої інформації про ініціювання проекту „Формула Студент КПІ” в нашій групі ВКонтакті зареєструвалось 30 людей, якім це цікаво. Дякую всім, хто прочитав „багато букаф” 🙂 та розповсюдив інформацію про проект.

Наша перша задача – донести інформацію про цю ініціативу до якомога більшої кількості КПІшників, тому прошу розповсюджувати інформацію про проект й відповідну групу серед своїх друзів.

Друга задача – визначитись, в якій якості Ви хотіли б взяти участь в даному проекті. З досвіду інших університетів основі потреби є у фахівцях таких напрямків:

1. Інженери-автомобілісти. Тут стане у нагоді Ваш досвід й навички ремонту, модернізації свого автомобіля, участь в гуртках картингу, авто моделювання тощо.

2. Інженери-механіки в широкому сенсі, які володіють сучасними системами тривимірного проектування й креслення, знайомі з базовими методами проектування й розрахунку конструкцій, технологіями механічного оброблення, зварювання, складання, роботи з композиційними матеріалами тощо. Дуже важливими є навички розробки дизайну автомобілю та його вузів.

3. Економісти-менеджери, які здатні організувати управління проектом й детально (дуже детально) розрахувати собівартість виготовлення автомобіля.

4. Фахівці зі зв’язків із громадськістю, які б взяли на себе просування проекту, пошук джерел фінансування, вивчення досвіду інших команд тощо.

Хотів би звернути увагу на те, що для потрапляння до команди на завершальній стадії доволі високими є вимоги до володіння англійською мовою.  Активно вітається вміння робити щось своїми руками.

Прошу Вас написати, мені про Вашу можливу участь в проекті.

Планую роботу організувати таким чином, щоб ініціативна група протягом літніх місяців почала вивчати питання реалізації проекту, щоб по поверненні студентів з канікул сформувати команду й починати роботу. Для цього на першому етапі мені потрібні помічники в першу чергу групи 4 й 3.

Чекаю Ваших повідомлень.

Категорія: