В кінці 2021 року викладачі, Проценко П.Ю. та Нєженцев О.Б, НН ММІ КПІ ім. Ігоря Сікорського разом зі студентами на запрошення ТОВ”Київський завод підіймально-транспортного обладнання”, яке є провідним підприємством в Україні із виробництва вантажопідйомних кранів, відвідали його виробничий комплекс. Дане підприємство вже 12 років успішно працює на ринку України та за її межами. Реалізує проекти від етапу проектування до монтажу та введення кранів в експлуатацію з наступним гарантійним та післягарантійним обслуговуванням виготовленого кранового обладнання.

Зустріч в офісі та презентація проектів підприємства

Виробничі потужності підприємства знаходяться в різних місцях Київської області, і для їх відвідин підприємство люб’язно виділило екскурсійний автобус. Екскурсія проходила у офісних та виробничих приміщеннях де студенти та викладачі ознайомилися із виробами, здобутками та проектами підприємства, процесом виробництва мостових та консольних кранів і познайомилися із працівниками підприємства, що виконують проектування кранів, організовують їх виробництво, працюють з клієнтами і т.д. Працівники PR служби підприємства розповіли студентам про умови працевлаштування, і запропонували роботу після закінчення навчання.

З підприємством була налагоджена співпраця стосовно працевлаштування випускників, проходження практики та наукової діяльності.   

Ми щиро вдячні працівникам та керівництву ТОВ”Київський завод підіймально-транспортного обладання” за чудову екскурсію та приділену до нас увагу! Особлива подяка керівнику відділу персоналу Катерині Чорнобай за організацію екскурсії та запрошення на неї!

Виробнича ділянка ТОВ”КЗПТО